Donna som var plaget af nakkesmerter og allergi det meste af hendes liv, var frustreret over de produkter der var til rådighed på markedet, for mennesker med nakke og rygproblemer. Donna har prøvet alt hvad der var på marked af puder, lige fra boghvede puder til memoryskum puder. Boghvede puderne som hun både havde brugt og solgt i de forløbende år, hjalp en masse i starten,men mistede hurtigt sin egenskab og kunne ikke vaskes. Det var et problem for hendes allergi.

Memoryskum puderne var også gode, men blev hurtigt for varme at ligge med, og de kunne heller ikke vaskes. Hvad donna ville have var bare en bedre pude,og dette blev til hendes slogan. Donna arbejder løbende med ingenigører og professionelle designer. Deres mål er at producerer innovative luksus puder, som anses for at være blandt af de fineste i verden.

Med det patenterede duplex fyld,(en kombination af ultra glatte bakteriostatisk polystyren perler og nano-fiber) vil du opleve en komfort og støtte som aldrig før.

Dublex fyldet i V.I.P puden, giver puden ekstra tykkelse og fasthed og samtidig bevarer den unikke evne, til straks at tilpasse sig, den unikke form af din krop.

Polystyren perlerne vil ikke absorberer vand, så de hæmmer naturligt væksten af støvmider, bakterier, svampe (herunder skimmel og meldug) og andre farlige organismer.

I modsætning til dyre memoryskum puder vil duplex fyldet i

V.I.P puden bevæger sig når du flytter dig, og følger dig konstant for at opfylde dine behov for støtte og en behagelig komfort.

Dublex fyldet er konstrueret til maksimal luftstrøm, der betyder, at du får en køligere og bedre hvile.

V.I.P puden leveres komplet med et betræk lavet af, slidstærkt plys, bomuld og polyester på den ene side, kølig spandex og nylon på den anden side. Incl. lynlås lukning.

Udformningen af det ydre aftagelige betræk har disse indstillingsmuligheder.

1) Siden med velour giver puden fasthed.

2) Siden med kølig nylon og spandex er mere fleksibel, og har medium fasthed.

3) Fjern bestrækket fra puden, og du får en ultra fleksibel blød pude med fasthed.

V.I.P puden kan vaskes ved 30 grader og tørres ved lav varme.

Når du sover med en V.I.P pude, vil du, ligesom millioner af andre tilfredse kunder verden rundt opdage hvorfor,

V.I.P puden er den eneste pude for dig.